Arcxis
1 enkele leverancier
contacteer ons

Recente realisaties


Meet en Labowagen

Meet- en labowagen voor onderzoek van bodemstalen en vloeibare producten in de bodem.

Het voertuig is voorzien van een generator op de originele PTO die door middel van een extra cardanas aangedreven word. Deze heeft een vermogen van 16 Kva. Hij levert 230V en 400V en is volledig onder de laadvloer ingebouwd.De uitgebreide zekeringkast is voorzien van een volt- en Hertz Meter en isolatiebewaking, alsook aparte stroomcircuits voor generator en walstroom aansluiting.

De laadruimte is verdeeld in twee compartimenten en voorzien van een rolluik, om al dan niet de meetapparatuur te kunnen observeren.
Deze meetapparatuur bevindt zich in het voorste compartiment en kan met een specifieke lift uit het voertuig genomen worden. Dit om eventueel buiten de wagen te kunnen opstellen.
Zowel het meetapparatuur- als het bureel- en labogedeelte zij voorzien van Witte beplating en een epoxy vloerplaat. De LED binnenverlichting " 2x 1.300 Lumen" werkt op 12V.
Dit voertuig wordt ingezet in zowel koude noordelijke, als warme zuidelijke gebieden.
Daarom zit er een extra dubbele batterij onder de passagiersstoel en een extra standverwarming om bij nacht de laadruimte en het bureel gedeelte van warmte te voorzien.
In het bureaugedeelte is dan ook weer een extra airco voorzien met verwarmingsfunctie.
Computerschermen met aansluitingen voor de meetapparatuur en USB - aansluitingen zijn eveneens voorhanden.
De opbergruimten, zoals laden en kastjes zijn volledig uit aluminium van het merk ALUCA.


ARCXIS leverde zowel het voertuig, met specifieke aangepaste opties als de inrichting voor dit uitzonderlijke voertuig.